קופאית ברשת מזון חשודה בעוקץ 150 אלף שקל מהסניף
תושבת חריש בשנות ה-40 לחייה נעצרה בחשד שגנבה 150 אלף שקלים מסניף רשת מזון שבו עבדה. בחיפוש בביתה איתרו שוטרי תחנת חדרה עשרות אלפי שקלים במזומן ובמטבע זר שהוסתרו במקומות שונים


שוטרי תחנת חדרה עצרו תושבת חריש בשנות ה-40 לחייה, בחשד שביצעה הונאה רחבת היקף בסניף רשת המזון שבו הועסקה. על פי החשד, הקופאית שלשלה לכיסה סכום מצטבר של כ-150 אלף שקלים בשיטה מתוחכמת של ניצול מערך זיכויי הפיקדון על בקבוקים.
החקירה נפתחה לפני מספר חודשים בעקבות תלונה שהגישה הנהלת הרשת על אי-סדרים כספיים וחשד למעשי מרמה בסניף. במהלך חקירה סמויה, שכללה שימוש באמצעים טכנולוגיים ומעקבים, עלה החשד כי הקופאית נהגה לקחת לרשותה חלק מכספי הזיכוי המגיעים ללקוחות שהשיבו בקבוקים ריקים, ודיווחה על פעולות זיכוי פיקטיביות או חלקיות.
עם מעברה של החקירה לשלב הגלוי, פשטו השוטרים על ביתה של החשודה בחריש. במהלך החיפוש אותרו ב"סליקים" ובמקומות מסתור שונים בבית מעל 100 אלף שקלים במזומן, וכן חבילות של שטרות דולר.
החשודה נעצרה בצו שופט ונלקחה לחקירה בתחנת המשטרה. במהלך היום היא תובא לבית משפט השלום בחדרה, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרה לצורך השלמת פעולות החקירה.