mako
פרסומת

טרגדיה בצפון: האב ירה לעבר אחיו - והרג את בתו בת ה-9

לילא ג'הג'אה, ילדה בת 9 מערערה, הובאה לצוותי רפואה בצומת כרכור במצב אנוש לאחר שנפצעה מירי. צוותי מד"א החלו לבצע בה פעולות החייאה ופינו אותה לבית החולים, שם נקבע מותה. אביה של הילדה חשוד כי ירה בה

שמעון איפרגן​
פורסם: | עודכן:
לילא ג'הג'אה שנהרגה בערערה
ארכיון
הקישור הועתק

המשטרה עצרה תושב ערערה בחשד שירה למוות בבתו - לילא ג'הג'אה בת ה-9. על פי החשד האב ניסה לירות באחיו בעקבות קטטה שהתפתחה בבית המשפחה ופגע בראשה של הילדה. האקדח הועלם מהזירה, ועולה חשד כי עוד לפני הגעת המשטרה, קרובי המשפחה ניקו את הזירה מראיות פורנזיות כדי לשבש את החקירה.

האירוע התרחש בשעה 13:32, אז התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על ילדה שהובאה לחבירה עם צוותים רפואיים בצומת כרכור עם פצעי ירי. הצוות פינה אותה לבית החולים הלל יפה, שם נקבע מותה.

מדוברות המשטרה נמסר כי שוטרי תחנת עירון פתחו בחקירה לאחר קבלת דיווח על אודות ירי לעבר ילדה ביישוב ערערה. כוחות גדולים של תחנת עירון הגיעו למקום, אספו ממצאים וראיות, בתוך כך עצרו את אביה של לילא וחשודים נוספים. בנוסף נבדק חשד לפיו ההורים התערבו במריבה בין ילדים, האב שלף כלי נשק וירה כדור שפגע בילדה.

חובשים ופרמדיקים של מד"א מיהרו להעניק טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה בילדה. לאחר הטיפול הראשוני בשטח, המשיכו הצוותים להעניק לה טיפול רפואי מתקדם, והיא פונתה לבית החולים הלל יפה תוך כדי פעולות החייאה, אך כאמור, מותה נקבע על ידי הרופאים.

פראמדיקית מד"א חוה סופרפין וחובש מד"א ירין חרבי סיפרו: "חברנו אל הילדה שהובאה אלינו ברכב פרטי כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלה חודרת, הנוכחים במקום סיפרו לנו שהיא ככל הנראה נפגעה מאירוע אלימות, ביצענו בה פעולות החייאה שכללו עצירת דימומים עיסויים והנשמות ופינינו אותה לבית החולים כשמצבה אנוש".