עם כל הכבוד לברים שמלאים עד אפס מקום ולשוט של ערק ב-100 שקלים, לפעמים אנחנו מעדיפים להעביר את החגיגות שלנו לבית. והיום הוא בדיוק אחד מהימים האלה, אז לכל הגברים שהחליטו הלילה להישאר בבית אבל עדיין רוצים לקבל את 2016 כמו שצריך - קבלו שישה מתכונים של קוקטיילים פשוטים, שישדרגו לכם את הלילה וכמובן גם ירשימו את הדייט.

בין המתכונים שיצילו אותכם היום יש קוקטיילים על בסיס יין שהפכו לטרנד לוהט, שני קוקטיילים קלים על בסיס וודקה על זמנית וגרסאות לקוסמופוליטן, כאילו שלא עבר יותר מעשור מאז הפך הדרינק לפופולרי ב"סקס והעיר" (אבל זה נותן נקודות אצל הנשים אז חייבים). יאללה, תתחילו לשקשק:

מימוזה רימונים

אין תמונה
מימוזה

מרכיבים:

20 מ"ל ווודקה רימונים 

40 מ"ל מיץ תפוזים

15 מ"ל סירופ רימונים 

אמברוזיה תפוח (יין מבעבע)- כדי למלא את הכוס.

הכנה:

מכניסים את המרכיבים לשייקר מלבד האמברוזיה ומסנננים לכוס (גודל הכוס סביבות ה- 300 - 350 מ"ל).  מציפים באמברוזיה.

את הסירופ מכינים מ-2 תיונים של חליטת רימונים  ויחס של של 2 ל-1 סוכר למים (כלומר 2 מנות סוכר על כל מנת מים).  משרים את זה 20 דקות לפני הקירור.

פינק קוסמו

אין תמונה
קוסמו

מרכיבים:

25 מ"ל ואן גוך בלו

25 מ"ל ואן גוך בננה

20 מ"ל לה בל סנדרין

40 מ"ל נקטר חמוציות

40 מ"ל נקטר אננס

10 מ"ל מיץ לימון טרי

הכנה:

להכניס את כל המרכיבים לשייקר, לשקשק ולסנן לתוך כוס שקיררנו עם קרח מקודם.

New year cosmo

מסיבה (צילום: ibbl)
עוד גירסה |צילום: ibbl

מרכיבים:

50 מ"ל קטל וואן סיטרון

15 מ"ל ליקר מונין טריפל סק

20 מ"ל מי סוכר

30 מ"ל מיץ לימון

60 מ"ל מיץ רימונים

סלייס ג'ינג'ר

הכנה:

שקשוק המרכיבים וסינון לכוס מרטיני צוננת

לקישוט: תפוז ורימון

Pearls 

קוקטיילים לסילבסטר (צילום: ibbl)
פנינים|צילום: ibbl

מרכיבים והכנה:

20 מ"ל אפרול

סגירה בפנינים לבן "תבור"

לקישוט: פטל אדום

Fever

קוקטיילים לסילבסטר (צילום: ibbl)
מעוניינים בקנקן הזה עכשיו|צילום: ibbl

מרכיבים והכנה:

140 יין שרדונה הר תבור

30 מ"ל מיץ תפוחים

סגירה בג'ינג'ר אייל

מקלות קינמון ואבקת אגוז מוסקט

פירות העונה חתוכים

להוסיף קרח ולערבב

Berryoska

אין תמונה
מיוחד לנובי גוד

מרכיבים:

 כוס היי -בול וקרח כתוש

50 מ"ל וודקה 

50 מ"ל מי סודה

חצי ליים טרי (אנחנו בטוחים שגם לימון יעבוד במקרה שאז לכם בדיוק הליים בבית)

50 גר' של פירות יער

12.5 מ"ל סירופ סוכר

הכנה:

כותשים בעדינות את פירות היער בבסיס הכוס.

סוחטים פנימה את הליים וממלאים את הכוס בקרח הכתוש.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים אותם בעדינות על מנת שיתמזגו יחד.

מקשטים במעט פירות יער ופלח ליים ומגישים עם קש.

Russian mule

קוקטיילים לסילבסטר (צילום: ibbl)
ואפשר גם בלי הכוס הזו|צילום: ibbl

מרכיבים:

50 מ"ל וודקה 

חצי ליים טרי

100 מ"ל ג'ינגר אייל מוגז או ג'ינגר ביר למקפידים

לקישוט – פלח ליים/לימון 

הכנה:

סוחטים שתי שמיניות לימון לספל, ממלאים אותו בקוביות קרח עד הסוף.

מוזגים את הוודקה ולאחר מכן ממלאים ב ג'ינג'ר אייל/ג'ינג'ר ביר עד שפת הכוס.

סוחטים פלח ליים / לימון מעל הקרח ומקשטים בפלח לא סחוט מלמעלה.

אז רוצו לקנות את המצרכים החסרים בהפסקת הצהריים, ושחקו אותה ברמנים מצטיינים בערב. זה לפחות מה שאנחנו מתכננים לעשות.