המתכון שלפניכם הוא מתכון פשוט מאד להכנה, אבל אני בכל זאת ממליץ לעשות אותו בפעם הראשונה בליווי מבוגר. אה כן, ושיהיה לכם בישול טעים.
איזה מצרכים אתם צריכים:
2 חבילות שוקולד מריר
150 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
5 ביצים
כוס גדושה של קמח תופח.
ועכשיו להכנה:
ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה עד לקבלת שוקולד מומס.
מוציאים מהמיקרו ומערבבים.
מוסיפים את הסוכר עד לקבלת תערובת מתוקה ואחידה.
מוספים ביצה ומערבבים, עוד אחת ומערבבים וכך הלאה 5 ביצים (במידה והביצים לא מתערבבות אפשר לתקוע את החלמונים עם מזלג, זה עושה את העבודה)
מוסיפים את הקמח לקבלת תערובת אחידה לגמרי.
לוקחים כוסות אלומיניום ומוזגים לתוכן את הבלילה בערך שני שליש מהגובה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. זמן האפייה הוא כ-10 דק' (לפעמים קצת יותר או קצת פחות).
הסופלה מוכן כשהצדדים והתחתיך אפויים. באמצע יש שוקולד חם ונמס בפה ולמעלה ציפוי קריספי מעולה וטעיםםם.