אפילו לחמם במיקרו זו אמנות. אמנות שדורשת דיוק בשניות, במיוחד בכל הנוגע לחימום לחמניות. וכאן אני נכנס לתמונה:
אני מבטיח שעם הליקוקים שלי הכלים יהיו מבריקים ותחסכו הרבה מאוד מים:
מכאן אני יכול לדעת בדיוק, אבל בדיוק, מה מתבשל במטבח, ולזנק בעת הצורך לאזור התרחשות מעניין אם אתבקש לטעום ולחוות את דעתי:
אני בודק את הסיר לפני כל בישול, לוודא שלאוכל יהיה נוח חמים בפנים:
כשאתם מטגנים צ'יפס או חביתה, תחשבו עליי ותיזכרו מיד מה קורה לאוכל שנשרף:
מוזר, אני בטוח שהנחתי פה מקודם את המערוך:
מה אני עושה? המממ, מה אתה חושב שאני עושה? אני בודק שזה טעים לפני שמגישים את זה לאורחים:
ובכן, יש לי רק דברים טובים להגיד על הבראוניז האלה:
מה, יש לך רק מים במקרר? איך אתה שורד ככה? לך תעשה קניות!
החלטנו להשאיר את חילוקי הדעות בינינו מחוץ למטבח. פה אנחנו חברים טובים: