רשת הסופרמרקטים התל אביבית AM:PM צבעה אתמול (רביעי) כמה תחנות אוטובוס שבמרכז העיר בטורקיז, וחימשה אותן בזוגות גרביים יבשים וממותגים, על רקע מזג האוויר הסוער הנוכחי. התחנות בולטות בנוף העירוני ומציעות מעתה פתרון פרקטי, ביתר שאת להולכי רגל, עם גרביים ממותגות שמגיעות באריזה אישית, מעוצבת בצורת כדור ובשלושה צבעים.
מדובר באלפי זוגות במתכונת refill שוטפת - אספקה רציפה מצד הרשת, שהפכה את תחנות האוטובוס ל"תחנות הצלה אורבניות", עד שוך הסערה. ניתן לאתר את מיקומם בקלות בזכות שילוט אינטראקטיבי - בצבע טורקיז כאמור. השלטים, שמעוצבים בהשראת רחובות העיר המוצפים, מציעים פתרון חינמי ומיידי למי שרגליו נרטבו בשלוליות - פשוט שולפים מתוך השלט עצמו זוג חדש, מחליפים וממשיכים, יבשים ונינוחים.
"הסיפור של הגרביים הרטובות פוגש כל תל-אביבי ותל-אביבית", אומרת נטלי מורדי בר, מנהלת השיווק של רשת המרכולים. "חשוב לנו לפגוש את הלקוחות שלנו לא רק בסניפים, אלא גם מחוץ להם, להרגיש את הרחוב הרועש, השמח והתוסס – וגם את הקשיים והאתגרים היומיומיים, ולתת להם מענה חכם, מקורי ומפתיע.
"לא צריך המון גשם כדי שהרחוב יוצף, וכשזה יקרה – הגרביים יירטבו. אנחנו נהיה שם עם פתרון יצירתי, בדיוק ברגע שבו תזדקקו לו".