עיצוב הבית
נועה קליין
10.07.17

אירוח קיצי באווירה משוחררת

ארבע הצעות הגשה וסטיילינג לשולחן הבופה הכי שווה

צילום: הילה עידו
צילום: הילה עידו

בופה הוא הפתרון המושלם לאירוח. אם זה בראנץ', ארוחת צהריים או ערב הנה כמה דרכים יצירתיות ומעוצבות לסידור שולחן

צילום: הילה עידו

בראנץ' היא הארוחה הכי כיפית ביום, ולכן ערכנו שולחן מגרה במיוחד עם קולקציית כלי ההגשה האלגנטיים והאיכותיים של קורל מבית קורנינג 

צילום: הילה עידו

לבראנץ' אורבני בחרנו צבעוניות דרמטית של שחור ולבן. כלי ההגשה העדינים עם השפה השחורה משלימים את קולקציית הצלחות City Block והסכו"ם השחור מבית Salvinelli

צילום: הילה עידו

אני במיוחד אוהבת שילוב של שחור ולבן, הוא הכי פרקטי. גם אם כלי נעלם או נשבר (חס וחלילה) תמיד אפשר לשלב כמה דגמים יחד וליצור שולחן מגוון ועשיר בטקסטורות

צילום: הילה עידו

הגשה מרכזית היא פתרון מעולה גם לארוחת צהריים, במיוחד אם יש ילדים קטנים שלא יכולים לשבת במקום וצריך לרדוף אחריהם בכל רחבי הבית

צילום: הילה עידו

יצרנו שולחן איטלקי עם אווירה כפרית עבור ארוחת הצהריים. ויתרנו על הפורמליות עבור החמימות, הביתיות והשפע 

צילום: הילה עידו

שילבנו שלל טקסטורות - פלייסמטים מקש, צלחות מקולקציות Classic Cafe Red ו-Crimson Trellis, כלי הגשה עם שפה אדומה וכמובן עציצי צמחי תבלין שנותנים גם צבע וגם ריח נפלא

צילום: הילה עידו

באופן מסורתי כשרוצים ליצור שולחן איטלקי משתמשים בצבעוניות של אדום, ירוק, שחור ולבן. סקלת הצבעים הזו יוצרת מיד תחושת הרמוניה, ביתיות ותיאבון

צילום: הילה עידו

וזה השולחן האהוב עליי: שילוב של עץ לא מעובד עם צבעוניות קונטרסטית של כחול, לבן וצהוב יוצר הרמוניה והרבה עניין

צילום: הילה עידו

כדי להקפיץ את האווירה הוספנו כתם צבע צהוב שמשי בצורת צלחת הגשה גדולה. אפשר להשתמש בפלייסמט, מגש או אפילו מפיות, כדי להאיר את השולחן כולו

צילום: הילה עידו
צילום: הילה עידו
צילום: הילה עידו

לא לפחד, בופה יכול להיות גם מאוד חגיגי ואלגנטי, הכל תלוי בדרך ההגשה. שילוב של לבן וירוק תמיד נותן את שני הדברים יחד

צילום: הילה עידו

פרשנו מפה לבנה רקומה ועליה הנחנו כלי הגשה וכלי אוכל לבנים. את נקודות הירוק הוספנו עם עציצי תבלין, הם חלופה טבעית, פרקטית ומקורית לסידור פרחים

צילום: הילה עידו

מכיוון שהצבעוניות מצומצמת העשרנו את המראה במפיות תחרה מהמגירה של אמא. את עציצי התבלין שבמרכז השולחן עטפנו במפית תחרה וקשרנו בחוט שפגט, וכך העלים הירוקים מבצבצים מתוך הלבן

צילום: הילה עידו

אם אתם מתארחים ותוהים מה להביא מתנה למארחים, כמובן שכלי הגשה הוא פתרון אלגנטי, רק תוסיפו עליו עוגה או מאכל שאתם הכנתם ואתם מסודרים. בתיאבון