לצלמי מזון יש כל מיני טריקים לגרום לאוכל – או מה שנראה כמו אוכל – להיראות מושך עבור המצלמה. והטריקים האלה נחשפים בפרויקט תמונות חדש בשם "Faking It".
הפרויקט נוצר על ידי הבמאי סנדי שופילד, הצלם דן מתיוס וסטייליסט המזון ג'ק סרגסון, ובו סדרת תמונות אוכל שחושפות את כל הסודות שמאחורי הצילומים.
לכל תמונה מצורף וידאו של מאחורי הקלעים של צילומה. בצד אחד אוכל שנראה טעים ומזמין, מסודר באופן יפהפה על רקע נאה לא פחות. בצד השני גיבוב הכלים והאמצעים היוצרים את היופי הזה.
עוד באתר לעיצוב הבית:
קצף גילוח ומשחת נעליים
לצילומי גלידה משתמשים לעתים בתפוחי אדמה, כאן נעזרו בשומן, אבקת סוכר וצבעי מאכל.
חיקוי שמפניה נוצרת על ידי מים, רוטב סויה ואלקה זלצר בשביל הבועות. האוכל ממוקם על ידי פיסות פלסטיק כחולות.
המראה הבוהק או המאובק של ענבים נוצר על ידי אבקת טלק. הקונסטרוקציה מוחזקת על ידי קיסמים וחוטי דיג.
העוגה מעוצבת עם ספריי צבע, והקצפת שעליה היא קצף גילוח, שאינו נמס מהר בתאורת סטודיו חמה.
בשמן מכונות משתמשים כדי לגרום לבשר לזרוח, ומשחת נעליים מתווספת לבשר להכהות אותו אם הוא אדום מדי. ספריי לשיער גורם לגזרים לזהור.
במקום חלב משתמשים הצלמים בדבק PVA, משום שחלב אמיתי הופך את המזון לספוגי.