בעוד האנשים הרגילים כמונו מתמקחים עם מכון הכושר השכונתי על הנחה של 20 שקלים בחודש כדי להיות מסוגלים לעמוד בהוצאה, יש כאלה שחדר כושר פרטי במגדל ממש לא מרגש אותם. סף הגירוי עולה ואיתו הפינוקים שמציעים מגורי היוקרה בישראל. הנה ארבעה פרויקטים שעושים הכל כדי למשוך את האלפיון העליון.
עוד בערוץ עיצוב הבית:
- לכל הכתבות בערוץ living
- נגמר המקום בארון: פתרונות חלופיים לפריטי החורף
- כך תעצבו את החדר הכי מגניב בבית
>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק
מגדלי בריגה טאוורס: לשמור על המסורת
בשני המגדלים של חברת בריגה בעיר ימים בנתניה ייהנו הדיירים מתצפית מקו ראשון לים ומטיילת עירונית ישירות עד חוף פולג הסמוך. כדי לפנק את הדיירים לא הסתפקו שם בבריכת שחייה, חדר כושר, פארק ובר, ובנו עבור הדיירים בית כנסת פרטי, מגרש כדורעף חופים ומגרש טניס.
מגדל ארלוזורוב 17: אולימפית בקומה הרביעית
מגדל המגורים של חברת דן נדל"ן, שעתיד להיות היוקרתי ביותר בישראל, כולל 27 קומות ונמכרים בו פנטהאוזים במחירים שבין 50 ל-200 מיליון שקלים. בפרויקט חדר כושר ולובי מפואר במיוחד, אך כדי למשוך את הקהל המיוחד תיבנה במגדל בריכת השחייה הארוכה ביותר במגדל מגורים – בריכה אולימפית באורך 50 מטר בקומה הרביעית, שתשקיף על העיר מלמעלה. הפרויקט יציע גם מעליות שקופות מקומת הקרקע ועד לגג, שייבנו באוטריום שקוף ויאפשרו צפייה על העיר ועל הים בדרך לדירה. גם הלובאים הקומתיים שקופים, כדי שהדיירים לא יפספסו שום שקיעה.
מגדל מאייר ברוטשילד: עובדים מהבית
במגדל המדובר של חברת ברגרואין רזידנטיאל, שבו 42 קומות, גרים דיירים מהאלפיון העליון בלבד. היזמים החליטו לפנק את הדיירים לא רק במרתף יינות (הגדול מסוגו במגדל מגורים), בריכה חצי אולימפית, חדר כושר (בגודל של 500 מ"ר, הגדול מסוגו במגדל מגורים), סאונות (סאונה יבשה ורטובה) וג'קוזי, והוסיפו לתפריט גם בריכת פעוטות, בר פרטי ושני טרקלינים מפוארים: אחד למנוחה עם סלונים מעוצבים ושולחן ביליארד, ואחד לעסקים, כולל חדרי ישיבות, פינות אירוח ועמדות מחשב (סוג של We work לבעלי הדירות).