לכבוד שבועות, יצאנו החוצה והרמנו הפקת שבועות חגיגית במיוחד עם רעיונות מקוריים לעיצוב שולחן החג.

 

וכמובן שלא אשאיר אתכם בלי מתכון מיוחד לחג:

קעריות פילו
עם קרם בטטה וסלט עלים

חומרים לקעריות פילו:
דפי פילו
כף תימין קצוץ
כף אורגנו קצוץ
כף שמיר קצוץ
1 ביצה
4 כפות שמן זית

קרם בטטה:
1 בצל מטוגן קצוץ דק
3 בטטות
4 כפות רוטב צילי

חומרים לסלט:
1 סלסלת פטריות שמפניון
1 חבילת נבטים
כף פטרוזליה קצוצה
חצי כוס פקאן מסוכר קצוץ
גבינת פרמזן


אופן ההכנה:
קעריות פילו:
על דף פילו מורחים ביצה טרופה מפזרים מעל מעשבי התיבול קצוצים, מניחים מעל עוד דף ומורחים שוב בביצה ומפזרים עשבי תיבול, מניחים מעל עוד דף פילו ומהדקים.
חותכים את דפי הפילו ל12 ריבועים שווים.
מורחים מעט שמן זית משני הכיונים ומכניסים לתוך תבנית שקעים
אופים ב- 190 מעלות למשך 7 דק' עד להזהבה.
מקררים לטמפרטורת החדר.

קרם בטטה:
מבשלים את הבטטות עד לריכוך מלא.
מוסיפים את הצלי והבצל מטוגן מעבירים את התערובת לבלנדר ומעבדים למחית חלקה.

הסלט:
חותכים את הפטריות והעגבניות לרבעים,
מוסיפים את הנבטים ומפזרים מעל פקאן קצוץ

הרכבת המנה:
בקעריות הפילו שמים שתי כפות קרם בטטה כף גדושה ממרכיבי הסלט ומפזרים מעל פרמזן מגורד.

ככה זה נראה בסוף:

בתיאבון וחג שמח.

קרדיט צילומים: ברכה ביטן
פטיפורים, עיצוב שולחן וסטיילינג: רחלי ליברמן מ-"ראשל אירועים" 

להפקות מהדרין נוספות לאירועים, חגים ושמחות: ראשל אירועים