אחרי חפיפת השיער בקולה, מגיע עוד טיפ יופי ביזארי שקשור לאוכל: צביעת השיער בשוקולד נוטלה. אנחנו לא יודעים כמה זה באמת אפקטיבי, אישית זה נשמע לנו די נורא ודביק, אבל אם זה הצליח עם קולה, אז הכל אפשרי.
הודה קטאן, בלוגרית אופנה ויופי, שיתפה בעמוד האינסטגרם שלה סרטון של אישה שעוברת צביעת שיער יחד עם נוטלה וחלב מרוכז. טיפול השיער המוזר הזה שנעשה בסלון היופי אדד וסאמר שבדובאי, הפך אישה בלונדינית ל... סוג של בלונדינית? בכתבה נטען שהיא הפכה לברונטית, אבל אנחנו לא בטוחים. בכל מקרה, אחרי ששטפו ממנה את כל הג'יפה, ועשו לה המון, המון פאנים, השיער באמת נראה טוב.
"זה תלוי בטיב השיער", מודים הספרים. "אם את רוצה גוון קרמלי, הצבע יישאר כשבועיים-שלושה, אבל אם את רוצה שיער כהה יותר, את צריכה להשאיר את השוקולד יותר זמן. חוץ מזה, נוטלה עושה טוב לשיער, וגורם לו לבהוק יותר".
אז, אפשר בינתיים לנגב עליכן פיתה בזמן שאתן מחכות?