אנחנו יודעים שהאוכל של מקדונלד׳ס מוזר, ובכל זאת אנחנו אוכלים אותו. בארוחת הנאגטס ששרדה 6 שנים מבלי להרקיב - פה חשדנו. כאילו המחקרים והסרטים הדוקומנטריים שנעשו על תעשיית המזון המקדונלד׳ס לא ממש הדליקו נורת אזהרה… טוב, אנחנו מודים, אנחנו ג׳אנקים של מקדונלד׳ס, לא משנה מה תגידו עליהם. אז הנה עוד סרטון לאוסף שיוכיח לכם שהאוכל של מקדונלד׳ס עשוי ככל הנראה לא מהחומרים הכי טבעיים שיש, אלא יותר מחומרים שישארו פה גם אחרי שואה גרעינית.

נחושת נגד ביג מק (צילום: יוטיוב)
מממ... מעניין מה יקרה?|צילום: יוטיוב

משתמש היוטיוב Tito4re החליט לערוך קרב מעניין: ביג-מק נגד נחושת מותכת בטמפרטורה של 1,085 מעלות צלזיוס. הוא עשה זאת כמוב,ן לא לפני שאכל ביג-מק בעצמו. טיטו מוכר מסרטונים בהם הוא שופך מתכות נוזליות ורותחות על חפצים, החל מסטייקים, קוקוס, נעלי נייקי, כדורי גולף ומכשירי נוקיה. ״העיסוק במתכות מותכות הוא מאוד מסוכן״, הוא מזהיר את עוקביו, ומפציר בהם לא לנסות זאת בבית.

נחושת נגד ביג מק (צילום: יוטיוב)
לא, החמוצים הרגו אותנו|צילום: יוטיוב

בניגוד לרוב החפצים בהם התנסה, כמו מכשיר הנוקיה למשל, שנהרסו לחלוטין במגע עם הנחושת, ארוחת הביג-מק ענתה על הציפיות (משום מה, זה מה שחשבנו שיקרה), והתגלה לחסינה מאש. כשהוא מתחיל לשפוך אותה הלחמנייה, נוצרות להבות מיד, אך באופן מוזר נדמה כי הלחמנייה מתחילה לכבות את האש. הלחמנייה אמנם משחימה, אך שאר ההמבורגר נותר ללא פגם, כולל הקציצה, החסה, הגבינה ושאר ירקות.

טיטו לא אומר נואש, ומסיר את הלחמנייה, שופך כעת את הנחושת ישירות על הקציצה - התוצאה המטרידה היא שהנחושת פשוט קופצת מהקציצה, כאילו היא דוחה אותה. אמנם הבשר משחיר מעט, אבל זאת לא התוצאה שציפינו לה במגע עם חומר לוהט כמו הגיהינום. טיטו עובר שכבה אחר שכבה, כל פעם מגלה מחדש את חסינותו של הביג-מק. בסופו של דבר, לאחר 2 דקות של שפיכה רציפה, ההמבורגר משחיר לגמרי - פרט לחמוצים שנראים כאילו לא נגע בהם דבר.

נחושת נגד ביג מק (צילום: יוטיוב)
ביג מק חסין אש|צילום: יוטיוב

לאחר מכן, טיטו שופך מים מעל היציקה, ומחכה שהיא תתקרר, רק כדי לגלות שאיפה שישב הביג-מק נוצר חור כשתוצאה מהחסינות הפלאית שלו. נפלאות מערכת העיכול האנושית.

(מקור)