אם תשאלו את אנאבל דה ווטן, האופה, המעצבת הגרפית, הציירת והצלמת הבריטית, ראשי התינוקות האלה משוקולד לבן הוא רעיון מעולה, אבל כשגולשים לאתר האפייה שלה - "Conjurer's Kitchen" (מטבחה של חורשת מזימות, בתרגום חופשי) - אפשר להבין מאיפה מגיעה המשיכה שלה למאפים לא שגרתיים, כמו עוגות איברי גוף וקאפקייקס אימה.
רוצים עוד הרבה סיפורים מעניינים, משעשעים, מרגשים ומטורפים? תנו לייק בפייסבוק
"פשוט דמיינתי דמויות מתות, עם עיניים ועור חלביים במיוחד", היא מספרת. "יצרתי כפלים בתבניות כדי להשיג את המראה הרך והפגום. הייתי מודאגת מהביקורות ומאנשים שיגידו שזה בטעם רע, אבל בסופו של דבר זה רק שוקולד. אם מישהו לא אוהב את הצורה, הוא יכול לקנות חטיף מארס".
(מקור)