לפעמים לא צריך להתחכם, בייחוד כשהדברים הטובים מגיעים כמו שהם, פשוט וטבעי: יוגורט שעשוי רק מחלב ומחמצת, בתוספת פרי. למה? כי זה טעים, בריא ומשביע במיוחד (היוגורט עמוס חלבון וסידן ובפירות יש סיבים תזונתיים וויטמינים חיוניים). עוד סיבה? כי זה קל ולא דורש הכנות. לוקחים, פותחים, אוכלים. וסיבה אחרונה, כי זה פינוק בלי רגשות אשם: המון טעם ומעט ערך קלורי. בתיאבון.
עוד לא פגשנו את האדם שלא אוהב ענבים, אבל עם 40 מעלות בצל, אתם תרצו את הענבים שלכם קרים ומרעננים. מה עושים? הכי פשוט שיש: מקפיאים אותם ושולפים רגע לפני שיוצאים מהבית. טעים, מזין וגם הכי כיף לאכול אותם ככה.
אין הרבה מה לומר: בכל צורה ואופן, אבטיח הוא פשוט המלך של הקיץ. הוא בא טוב לבד, בשייק מפנק, בסלט מרענן, וגם במנה המסורתית של אבטיח וגבינה בולגרית. אגב, אם אתם באמת רוצים להקפיץ את המנה הזאת לרמה אחת אחרת, תגישו את המעדן כפיצה או סנדוויץ'. איך בדיוק? קבלו הדרכה זריזה.
מה שאנחנו אוהבים בסלט זה שאפשר לאכול אותו שעות, אז קבלו אחד צבעוני, בריא, עשיר בטעמים וברבע שעה של עבודה.
אין שעה שהיא לא שעה טובה לפופקורן. אבל אל תהיו ילדים ולכו על פופקורן משודרג בטעמים: מתוק (במייפל וקינמון או בשוקולד תפוז למשל), מלוח (בפפריקה ופרמזן) או פיקנטי (בצ'ילי וכמון). איך עושים? ככה בדיוק.
כן, הוא המרענן של הקיץ וזה לא ממש חדש, אבל רבים לא הפנימו את היופי במרק גספצ'ו מושלם. יש מתכונים רבים ברשת, אבל בגדול מדובר בשילוב של עגבניות, פלפל אדום, שום, בצל סגול, סוכר, פטרוזיליה וחומץ. ביחד זה מעדן ולגמרי שווה את הזמן הקצר שלכם.
הגבביטול