אינספור מחקרים נעשו על הקשר שבין טוסטים לסיכון ללקות בסרטן. המחקר החדש רק מוכיח לנו שוב, שכדאי לנו להיזהר כשאנחנו מכינים טוסט, או צ'יפס.
"ידוע שמזונות עמילניים כשהם שרופים הופכים לתרכובת כימית מסרטנת, במיוחד לילדים", מסבירה יערה שפירא, כתבת "כאן בהקמה", תאגיד השידור הישראלי לתכנית "הבוקר של קשת".
בנוסף, התארחו בתכנית ד"ר הגר שפר, נטורופטית ומומחית לתזונה ודיאטה, ופרופ' מוטי רביד, מנהל בית החולים "מעייני הישועה" וענו על השאלה: האם באמת אנחנו צריכים להיפטר מהטוסטים בחיינו? התשובה בסרטון.