חג הפסח הוא גם חג שאוכלים בו לא מעט דגים כידוע (שלום לחובבי הגפילטע). אבל אם במקרה נתקעה לכם אדרת דג בגרון, ומיד שלפתם חתיכת לחם ובלעתם אותה בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה – לד"ר קטיה אברבוך, מתמחה באא"ג, יש טיפ בשבילכם – פשוט אל תעשו את זה.

"הטיפ הבא מוקדש לכל מי שחשב לאכול לחם כדי להוציא עצם (אדרה) של דג", כך מסבירה קטיה בסרטון שמלווה לפוסט שפרסמה בעמוד האינסטגרם שלה לאחרונה. בהמשך הזכירה הד"ר שאנחנו בפסח, ולכן זו בהחלט הזדמנות להיפרד מההרגל הזה שמצריך שימוש בלחם. "לא, לא לאכול לחם, לא לנסות להוציא את זה עם היד, אתם יכולים לעשות נזק – זה יכול להישבר ולהיכנס יותר עמוק, זה יכול להישאף לקנה הנשימה שלכם". אז מה כן עושים במצב כזה? "פשוט תגיעו להיבדק", זו המלצתה.

 

אז בפעם הבאה שאתם נתקעים בסיטואציה כזאת, לפחות עכשיו תדעו מה לא כדאי לעשות.