- 1/2 חבילה של אטריות אורז רחבות גרין
- 2 סלסלאות פטריות חום ולבן
- 4 שיני שום פרוסות
רוטב:
- כוס חלב קוקוס
- כף גדושה חמאת בוטנים
- רבע כוס סויה
- 2 כפות סילאן
- חצי כפית מלח
- רבע כפית פלפל
- רבע כוס עד חצי כוס מים רותחים
קישוט:
- בצל ירוק
- בוטנים גרוסים
- מבשלים את האטריות אורז במים רותחים וכף מלח במשך 5 דקות. להוציא לשטוף במים קרים
- בזמן הזה מכינים את הרוטב מחממים את הווק 2-3 דק שופכים מעט שמן זית ומעל פטריות חתוכות 3. מטגנים הכל עד שהפטריות מתכווצות ומשנות צבע
- מוסיפים את שיני השום החתוכות ומקפיצים דקה
- מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל. מערבבים הכל טוב שופכים את האטריות ומערבבים
- מפזרים בסוף לקישוט בצל ירוק ובוטנים גרוסים