mako green
צילום׃ ירדן הראל

אתגר תפוחי העץ: סלט אדום של ירדן הראל

ירדן גילתה את תפוחי הרד מון ושידכה אותם עם סלק, פטרוזיליה ועוד דברים טובים, לסלט צבעוני וקליל עם שילוב טעמים מיוחד ורוטב מתקתק

ירדן הראל | מגזין שופרסל | פורסם 05/01/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

בזכות המשלוח של שופרסל גרין עם שלל סוגי תפוחים, זכיתי לטעום בפעם הראשונה תפוח רד מון, אדום אדום מבפנים וחמצמץ מבחוץ. מעבר לעובדה שהוא יפה ופוטוגני להפליא, הוא טעים וקריספי, וגם מזכיר לי את תפוח גרנד סמית׳ הירוק, התפוח האהוב עלי מילדות.

מתכון ללביבות תפוחי רד מון וקינמון>

תמיד התחברתי לשילובי טעמים כמו מתוק ומלוח או מתוק וחמוץ אז החלטתי להכין סלט רד מון שיש בו שילוב טעמים מיוחד, עם רוטב מתקתק. הוא צבעוני, קליל ולא פחות חשוב: הוא מצטלם נהדר(:

מרכיבים :

1 תפוח רד מון 

2 סלקים

צרור קטן של פטרוזיליה 

שליש כוס אגוזי מלך

שליש כוס קוביות בולגרית 

שליש כוס ענבים 

לרוטב

מייפל

לימון

מלח

אופן ההכנה:

1 חותכים את התפוח לפרוסות, את הסלקים לקוביות או חתיכות קטנות

2 קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים את קוביות הבולגרית, האגוזים והענבים

3 מערבבים ונהנים, מוסיפים רוטב לפי החשק

4 לרוטב: כף מייפל אורגני של שופרסל גרין, כף מיץ לימון ומלח לפי טעם (אנחנו שמנו חצי כפית וזה היה מספיק)

בתיאבון!