mako
פרסומת

סורבה מנגו

מחפשים פינוק קר ומרענן, טבעוני וללא גלוטן שיסגור לכם פינה ביום קיץ חם? קיבלתם. שיינא גרשוביץ במתכון לסורבה מנגו ביתי מארבעה רכיבים בלבד

שיינא גרשוביץ
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
סורבה מנגו
צילום: שיינא גרשוביץ
הקישור הועתק

המאכל המושלם ליום קיץ חם מתחיל במנגו טרי וטעים שהקפאתי מראש - אפשר להימנע מהטרחה ולקנות כבר קפוא אבל אני אוהבת לחתוך ולהקפיא פירות טריים, פתרון מעולה מבחינתי לפירות שהתחילו להתעייף ועוד לא הצלחנו להגיע אליהם.

בקלי קלות אפשר להכין סורבה בבית ללא תוספת סוכר - מעולה לאירוח, לנשנוש מאוזן או סתם לארוחת צהריים כי פשוט חם מדי!

  • 500 גרם מנגו קפוא (אפשר להקפיא מנגו טרי או לקנות כבר קפוא)

     

  • חופן עלי נענע

     

  • חצי כוס קרם קוקוס (18% שומן) green

  • רבע כוס מייפל green

  1. מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים וטוחנים בפולסים עד למרקם אחיד. אם המרקם לא קרמי, כדאי להוסיף עוד קרם קוקוס
  2. מעבירים לתבנית ומכניסים למקפיא לפחות שעה
  3. מגישים גביע/כוס. כמובן חובה לאחסן במקפיא,  אם תצליחו להשאיר משהו לאחר כך (: