סלט עשיר, ויחד עם זה קל ורענן, טעמים אסייתים ברורים, טקסטורות שונות, צבעוניות מרהיבה, והוא אפילו די קל להכנה. בקיצור, לכו על זה.

  • אטריות שעועית 150 גרם
     
  • חצי כוס בוטנים קלויים קצוצים
     
  • כוס עוף מבושל או צלוי חתוך לרצועות דקות (אפשר קוביות טופו לצמחונים)

לרוטב:

  • רבע כוס רוטב סויה green
     
  • שליש כוס מירין
     
  • 2 כפות מייפל green
     
  • 3 לימוני ליים סחוטים
     
  • רבע כוס מיונז
     
  • 3 שיני שום קצוצות
     
  • כף ג'ינג'ר קצוץ
     
  • 1-2 צ'ילי פרוס
     
  • כף שמן שומשום
     
  • 3 כפות שמן זית מלח
     
  • פלפל גרוס

לסלט:

  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקיקות
     
  • 1 קולורבי חתוך לרצועות דקיקות
     
  • רבע כרוב סגול פרוס דק
     
  • 2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקיקות
     
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
     
  • כוס עלי נענע
     
  • כוס עלי כוסברה

  1.  משרים את האטריות במים רותחים כעשר דקות. מסננים, חותכים עם מספריים לאטריות קצרות, של כעשרה ס"מ ומשרים במים קרים עד לשימוש
  2. מערבבים את הרוטב לתערובת אחידה
  3. מערבבים את הסלט עם הרוטב. מוסיפים את העוף ומערבבים שוב
  4. מסננים היטב את האטריות על צלחת גדולה, מעבירים לכלי הגשה ועליהן מניחים את הסלט, מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים