mako green
צילום׃ תומר אומנסקי

פשטידת פסטה ועגבניות של תומר אומנסקי

לכבוד החורף תומר בחר להכין מנה מפנקת ומנחמת במיוחד- פשטידת פסטה, ולשדרג אותה עם רוטב רוזה. המלצה חמה- לאכול ישר מהתבנית

תומר אומנסקי | מגזין שופרסל | פורסם 12/01/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 4 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

חורף. משהו בעונה הזו, גם אם זה חורף בסגנון ישראלי, תמיד גורם לי לרצות מאכלים מנחמים ומפנקים. כאלה שעוטפים אותך מבפנים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון.

החלטתי להכין את אחת המנות היותר מנחמות שאני מכיר וזו פשטידת הפסטה שלי. הפעם החלטתי להעניק לה שדרוג בדמות רוטב רוזה. אל תגלו לאף אחד אבל אני אישית מעדיף לאכול את פשטידת הפסטה שלי ישר מהתבנית, מבטיח שככה זה יותר טעים.

עוד פשטידות מחכות לכם במתחם שבועות>

מקווה שאחרי שאוכל אותה יהיו לי כוחות ללכת לפתח גם מתכון מנחם, שוקולדי ומושחת שיוגש לצד שוקו חם וסרט טוב בטלוויזיה ונוכל לדמיין שבחוץ משתולל גשם.

בינתיים אני מקווה שאתם כבר רצים לקנות את חומרי הגלם, ותתכוננו כי אתם הולכים להתמכר לפשטידה הזו.

מרכיבים :

500 גרם פסטה פוזילי אורגנית קלאסית גרין

350 גרם רוטב עגבניות לפסטה עם בזיליקום אורגני גרין

250 מ"ל שמנת לבישול 9%

250 גרם בולגרית מעודנת / רכה 5%

2 ביצים

כפית מלח

רבע כפית פתיתי צ'ילי גרוסים

רבע כפית פלפל שחור

100-200 גרם גבינה צהובה

אופן ההכנה:

1 נבשל את הפסטה על פי ההוראות הכתובות באריזה

2 בקערה נערבב ביצים, שמנת ותבלינים

3 נוסיף את רוטב העגבניות ונערבב היטב

4 נוסיף פנימה את הפסטה המבושלת, בולגרית ונערבב היטב

5 נעביר לתבנית משומנת היטב ונאפה כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות טורבו

6 נפזר גבינה צהובה ונחזיר ל-7-8 דקות נוספות

בתאבון!