לתחתית:
- 300 גרם עוגיות סנדביץ' green
- 100 גרם חמאה (ניתן להמיר ב-80 גרם שמן קוקוס)
לבלילת הגבינה:
- 7 ביצים
- כוס סוכר
- 1 ק"ג גבינה לבנה
- 500 גרם שמנת חמוצה (אפשר במקום להוסיף עוד גבינה לבנה)
- שקית פודינג וניל (80 גרם)
- 100 גרם קורנפלור
- 200 גרם ממרח אגוזי לוז אורגני green
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד חלב עם אגוזי לוז שלמים אורגני green
- 100 גרם שוקולד מריר מעולה אורגני 71% מוצקי קקאו green
- 200 מ"ל שמנת מתוקה
- מכינים תחתית: מרסקים היטב את העוגיות ומערבבים אותן עם חמאה מומסת. משטחים בתבנית פיירקס מרובעת או בתבנית בקוטר 26
- לבלילת הגבינה: מקציפים במיקסר ביצים עם סוכר כשמונה דקות. מוסיפים פנימה את הגבינה והיבשים (פודינג + קורנפלור) ומערבבים היטב. מוזגים לתבנית
- מזלפים פנימה ממרח אגוזי הלוז שלנו ומייצרים דוגמת שיש עם קיסם
- אופים בחום של 130 מעלות כשעה. מוציאים את העוגה מהתנור כשהיא מעט רוטטת. מקררים במשך הלילה עד להתייצבות מלאה
- לציפוי: ממיסים יחד את חומרי הציפוי ומזגגים את העוגה. מעבירים למקרר עד להתייצבות הציפוי