- 1 חבילת ספגטי ללא גלוטן green
- 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38%
- 50 גרם חמאה הולנדית
- 1/2 כוס יין לבן
- 1 כפית מלח שולחן דק
- קורט אגוז מוסקט
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- כוס בזיליקום – עלים בלבד וקצוצים
- 3 שיני שום – פרוסות
- מים – למילוי הסיר
להגשה:
- 100 גרם צנוברים קלופים
- 200 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל
- בסיר מניחים את המים ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (כ- 8 דקות)
- לאחר הבישול מסננים את הפסטה, אך לא שוטפים
- במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שיני השום, מיכל השמנת, היין הלבן, המלח, הפלפל השחור והאגוז מוסקט
- מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומורידים מן האש
- מגרדים מעל את גבינת הפסטו הירוק, מפזרים את הצנוברים ומגישים