צילום׃ אפרת ליכטנשטט
מתכון למרק מיסו
המרק הקלאסי שאתם רגילים לאכול במסעדות, כל כך פשוט להכנה גם בבית, וכל כך טעים. רק חמש דקות הכנה והוא שלכם
| מגזין שופרסל
| פורסם 17/01/21
- זמן עבודהחמש דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים (3 מנות):
4 כוסות מים
1 שקית דאשי אינסטנט (5 גרם)
1 כף גדושה מיסו לבן
1 כף גדושה אצות וואקמה
100 גרם טופו חתוך לקוביות גדולות
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1 מרתיחים את המים בסיר בינוני, מוסיפים שקית דאשי, מערבבים היטב ומכבים את האש
2 מוציאים מצקת אחת מהציר לקערה קטנה ומוסיפים אליה כף גדושה של מיסו
3 מערבבים היטב עד שהמיסו נמס לתוך הקערה ומחזירים את המיסו המעורבב לסיר
4 מוסיפים לסיר את אצות הוואקמה ומחכים 5 דקות
5 חותכים את הטופו לקוביות, מוסיפים כמה קוביות לכל קערה ומגישים חם עם מעט בצל ירוק