mako green
צילום׃ אפרת ליכטנשטט

מתכון למרק מיסו

המרק הקלאסי שאתם רגילים לאכול במסעדות, כל כך פשוט להכנה גם בבית, וכל כך טעים. רק חמש דקות הכנה והוא שלכם

| מגזין שופרסל | פורסם 17/01/21 
  • זמן עבודהחמש דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

4 כוסות מים

1 שקית דאשי אינסטנט (5 גרם)

1 כף גדושה מיסו לבן

1 כף גדושה אצות וואקמה

100 גרם טופו חתוך לקוביות גדולות

בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את המים בסיר בינוני, מוסיפים שקית דאשי, מערבבים היטב ומכבים את האש

2 מוציאים מצקת אחת מהציר לקערה קטנה ומוסיפים אליה כף גדושה של מיסו

3 מערבבים היטב עד שהמיסו נמס לתוך הקערה ומחזירים את המיסו המעורבב לסיר

4 מוסיפים לסיר את אצות הוואקמה ומחכים 5 דקות

5 חותכים את הטופו לקוביות, מוסיפים כמה קוביות לכל קערה ומגישים חם עם מעט בצל ירוק

כיסוני ברוקולי וזוקיני ברוטב מיסו>