מעדן צ'יה
צ'יה הם זרעים שחורים קטנים שנחשבים למזון על (סופר פוד), ולא נפריז אם נאמר שהם פשוט מפוצצים בחומרים מזינים ובעלי השפעה חיובית על הגוף וגם על המוח, הם אפילו נחשבים לאחד המאכלים שמשפרים את מצב הרוח. איך משלבים אותם בתזונה שלכם? בדיוק ככה. מעדן כיפי, פשוט במיוחד וסופר מהיר להכנה שמספק לגוף המון דברים טובים.
למתכון מעדן צ'יה עם פירות יער>
אסאי בול
לארוחת בוקר מזינה, להשבת אנרגיה אחרי אימון, ותכלס בכל הזדמנות – קערת אסאי ופירות היא תמיד הבחירה המועדפת על ליקי רוזנברג, ואחרי שתנסו היא בטח תהיה גם שלכם. כאן במתכון יש גם תוספת ירוקה ומיוחדת ואקסטרה מזינה
למתכון אסאי בול עם מנקאי של ליקי>
מלבי פיסטוק
המלבי הזה של ריטה הוא לגמרי הכוכב של הרשימה, הוא מבוסס על קרם קוקוס כך שהוא גם טבעוני, יש בו תוספת מחית פיסטוק שמשדרגת הכל וכמובן תותים מלמעלה שמקפיצים אותו לרמות אחרות. הקינוח המאוזן המושלם מבחינתנו.
למתכון מלבי טבעוני של ריטה גולדשטיין>
גרנולה משודרגת
ארוחת בוקר מזינה שכוללת שיבולת שועל, יוגורט, פירות ואגוזים, ועוזרת לפתוח את היום בצורה הכי טובה שיש. אם כל הטוב הזה לא מספיק, גם כאן נכנבה התוספת של הסופר פוד הכי מדובר לאחרונה, המנקאי.
למתכון גרנולה מנקאי של שיינא גרשוביץ>
סמודי בול פירות
קערה צבעונית מלאה בפירות מפתים, שהתענוג האמיתי מסתתר מתחתיהם – סמודי במרקם סמיך ומושלם שמרגיש כמעט כמו גלידה, רק עם פחות רגשות אשם והרבה יותר חומרים מזינים. אפשר להוסיף פנימה גם קצת צ'יה או גרנולה ולשדרג את החגיגה.