צנצנות זכוכית עם מכסה זה חובה בהכנת סלט טרי לפיקניק. אנחנו לא רוצים לעייף את הסלט שלנו ולהטביע אותו ברוטב, אלא לוקחים סלט איתנו לדרך, תמיד עדיף ברב-פעמי כמובן, ובצד - צנצנת שממלאים ברוטב ורגע לפני ההגשה משקשקים, מערבבים ומוזגים!
תחושה של סלט ביתי וטעים גם בטבע.
שקית קטנה של עלים ירוקים
בצל סגול פרוס
מיקס עגבניות שרי חתוך לחצאים
סלסלה פטריות חתוכה לרבעים
כוס אגוזי מלך
לרוטב:
שליש כוס חומץ
שליש כוס שמן זית green
רבע כוס סילאן green
2 כפות סוכר חום אורגני green
כף חרדל דיז’ון
מעט מלח ופלפל
- מערבבים את כל הירקות לסלט
- מערבבים את חומרי הרוטב בנפרד בצנצנת עם מכסה
- לפני ההגשה מנערים היטב את צנצנת הרוטב ומערבבים עם כל הירקות