בשבילי אבטיח זה זכרון ילדות כל כך מתוק שלי ושל אבא שלי (ירשתי ממנו את ההתמכרות לאבטיח) היינו נוסעים ממש בתחילת העונה לשוק בעכו לחפש לנו את האבטיח שיפתח לנו את עונת הקיץ , העונה האהובה עלינו, של שמש, ים ושמחה בלב. אפילו את החיתוך המהיר והמקצועי כמו של בסטיונרית בשוק יש לי, אז להכין מנת נבחרת עם הפרי המופלא הזה בשבילי זו משימה מרגשת מלאה בכוונה ומשמעות וגעגועים .
הכנתי לעצמי קוקטייל אבטיח קפוא עם בננה קפואה וטיפה נענע ואני מדמיינת שיש בו אלכוהול אני מסוגלת לשתות גלונים של זה בכל שעה ביום, זה קליל, מרענן, טעים ברמות ומושלם גם לילדים.
4 רכיבים- טוחנים בבלנדר מעבירים לכוס גדולה ומתפנקים.
- 5-6 קוביות אבטיח קפוא
- חצי בננה קפואה
- כמה עליי נענע green
- 4 קוביות קרח
איך להגיש אבטיח? לפניכם 3 דרכים מפתיעות להגשת אבטיח