צילום׃ יעל גולדמן
תבשיל ירקות כתומים של יעל גולדמן
לכבוד עונת הירקות הכתומים יעל גולדמן נותנת כבוד לבטטה עם מתכון לתבשיל כתום מחמם ומנחם, שמוגש עם אורז בסמטי
יעל גולדמן | מגזין שופרסל
| פורסם 30/12/20
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהארבעים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
יש לי 3 מילים בשבילכם: מתכון של גננת.
אם זה לא עושה לכם את זה ומסביר למה האמנתי כל כך במתכון הזה, אין לי יותר מה לומר לכם, כנראה שאין לכם ילדים שהמנה האהובה עליהם ביותר היא צלחת פסטה ללא רוטב.
לכבוד עונת הירקות הכתומים שמככבים אצלנו במטבח לאורך השנה, בצורת מרק או בצורות שונות ומשונות, נתתי כבוד לבטטה בתבשיל כתום מיוחד אותו מגישים עם אורז בסמטי או כל אורז אחר שאתם הכי אוהבים. אני אוהבת את האחד-אחד של הבסמטי והתחושה המושלמת עם התבשיל, כמו קארי מנחם שעוטף את האורז בכל טוב. אני נהנית והילדים נהנים מאוכל מאוזן, עונתי וחמים.
מרכיבים :
1 בצל
1 בטטה
2 גזרים
1 סלרי
רבע דלעת
2 כוסות עדשים כתומות (מושרות שעה ומסוננות)
4 כוסות מים
1 חב קטנה רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
מלח