- 1/2 ק"ג שעועית ירוקה
- 300 גרם חמאה או מרגרינה
- 250 גרם שקדים
- 4 כפיות רוטב טריאקי
- 4 כפיות רוטב סויה
- חצי לימון סחוט
- חתכו את קצוות השעועית
- התיכו את החמאה בתוך מחבת על אש בינונית. ערבבו את השעועית עם השקדים וטגנו קלות במשך 2 דקות, תוך כדי בחישה
- הוסיפו את הסויה והטריאקי, וטגנו את השעועית עם הרוטב במשך 2-1 דקות נוספות. טעמו את השעועית, כדי לבדוק האם הם מוכנים במידה מספקת, כשבמצב האידיאלי היא אמורה להיות מעט פריכה
- הוסיפו את מיץ הלימון וטגנו על אש גבוהה במשך דקה נוספת