- 1 כוס עדשים כתומות
- 1 כפית מלח
- ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
- 100 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות קטנות
- ½ בצל סגול קצוץ
לרוטב
- 3 כפות מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- 1 שן שום כתושה
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כפית מייפל/דבש
- שמים את העדשים בסיר עם שפע מים קרים וכפית מלח
- מביאים לרתיחה על להבה בינונית
- כשהמים רותחים -טועמים ובודקים שהעדשים מוכנות - אבל עדיין קריספיות.
- אם הן קשות מבשלים עוד 1-2 דקות
- מסננים ושוטפים במים קרים
- מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב
- מוסיפים פטרוזיליה ופטה ומתבלים ברוטב
- טועמים ומוסיפים לימון, מלח ופלפל לפי הטעם
תמיד חלמתם לחיות מאוזן יותר? עכשיו תוכלו לעשות את זה בקלות ביחד איתנו!>