צילום׃ בבושקה הפקות
שניצל ברוקולי טבעוני שמכינים בתנור
שניצל טעים וקריספי זו מנה שתמיד באה בטוב, ובגרסה הזו היא גם לגמרי נטולת רגשות אשמה – שניצל טבעוני, בלי גלוטן שאופים בתנור במקום לטגן
| מגזין שופרסל
| פורסם 25/01/21
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים :
1 שקית ברוקולי שטוף שופרסל – מצונן
1 בצל - קצוץ ומטוגן
2 תפוחי אדמה – מבושלים ומרוסקים
1 חבילת מיקס לסלט פרש שופרסל
2 כוסות פירורי לחם ללא גלוטן גרין שופרסל
1/2 כוס קמח חומוס
1 מיכל תרסיס שמן זית כתית שופרסל
1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
אופן ההכנה:
1 במעבד מזון מניחים את שקית הברוקולי וטוחנים
2 בקערה מניחים את פירה תפוחי האדמה עם הברוקולי הטחון, הבצל הקצוץ והמטוגן, חבילת המיקס לסלט הקצוצה, קמח החומוס, הפלפל השחור והמלח ומערבבים
3 בידיים משומנות בשמן הזית יוצרים מן הבלילה קציצות שטוחות
מתכונים טעימים וביתיים ללא גלוטן>
4 בקערה מניחים את פירורי הלחם ומצפים את הקציצות היטב
5 בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הקציצות המצופות
6 מרססים את הקציצות בתרסיס שמן הזית בנדיבות ומעבירים לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות