mako green
צילום׃ בבושקה הפקות

שניצל ברוקולי טבעוני שמכינים בתנור

שניצל טעים וקריספי זו מנה שתמיד באה בטוב, ובגרסה הזו היא גם לגמרי נטולת רגשות אשמה – שניצל טבעוני, בלי גלוטן שאופים בתנור במקום לטגן

| מגזין שופרסל | פורסם 25/01/21 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות -
Rating: 4.7 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 שקית ברוקולי שטוף שופרסל – מצונן

1 בצל - קצוץ ומטוגן

2 תפוחי אדמה – מבושלים ומרוסקים

1 חבילת מיקס לסלט פרש שופרסל

2 כוסות פירורי לחם ללא גלוטן גרין שופרסל

1/2 כוס קמח חומוס

1 מיכל תרסיס שמן זית כתית שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

אופן ההכנה:

1 במעבד מזון מניחים את שקית הברוקולי וטוחנים

2 בקערה מניחים את פירה תפוחי האדמה עם הברוקולי הטחון, הבצל הקצוץ והמטוגן, חבילת המיקס לסלט הקצוצה, קמח החומוס, הפלפל השחור והמלח ומערבבים

3 בידיים משומנות בשמן הזית יוצרים מן הבלילה קציצות שטוחות

מתכונים טעימים וביתיים ללא גלוטן>

4 בקערה מניחים את פירורי הלחם ומצפים את הקציצות היטב

5 בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הקציצות המצופות

6 מרססים את הקציצות בתרסיס שמן הזית בנדיבות ומעבירים לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות