רכיבים:

  • חבילת ביסקוויטים 

  • 50 גרם שוקולד מריר

  • רבע כוס חלב צמחי או קרם קוקוס 

  • חבילת מרשמלו טבעוני 

מה עושים?

1. ממיסים את השוקלד יחד עם חלב או קרם קוקוס, בקערה במיקרו במשך דקה ומערבבים

2. מסדרים ביסקוויטים בתבנית  ומורחים עליהם את השוקולד המומס

3. מסדרים מעל השקולד מרשמלו, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות, ל-5 עד 10 דקות – עד שהמרשמלו מתחיל להשחים קצת

4. מוציאים מהתנור, סוגרים עם ביסקוויט נוסף מלמעלה, וטורפים

שיר סלעית מהבלוג tofutit גם באינסטגרם>