אם חשבתם שלטבעונים אין מה לאכול, כנראה פספסת את הפסטיבל הענק שהתרחש במתחם שרונה בתל אביב ממש לפני שבוע - ה'ויגן פסט'. הפסטיבל שנערך ביוזמת עמותת ויגן פרנדלי ונמשך שלושה ימים, כלל כ-100 דוכני מזון שונים, ועשרות הרצאות, וסדנאות בישול.
בין הסדנאות הרבות שנערכו במתחם בישול מיוחד בחסות שופרסל green, העבירו סדנאות גם המתכונאית יונית צוקרמן, הקונדיטור תומר אומנסקי והשף ישראל אהרוני.
שלחנו את אלמוג שור לבדוק מה קורה בפסטיבל ולהצטרף לסדנת הבישול של אהרוני וביתו תמרה, וגם לטעום את המנות הטבעוניות הכי שוות של חברי נבחרת green בפוד טראק מיוחד שהוצב בפסטיבל. מה הם בישלו, מה ישראל למד מתמרה ולמה בכלל צריך פסטיבל טבעונות? כל התשובות בסרטון.
אם המנות שאלמוג טעמה עשו לכם חשק, המתכונים למנות של ריטה, אהרוני ורחלי שנמכרו בפסטיבל וגם למנות טבעוניות מקוריות נוספות מחכים לכם ממש כאן.