דלעת במרינדה: חומץ תפוחים חרדל וכל טוב
חשבתם פעם שחומץ תפוחים, חרדל ונענע ילכו ביחד? המתכון הזה הוא ההוכחה המושלמת לכך. כל מה שצריך זה שדלעת תספוג אותם ותוציא מהם טעמים קסומים
mako | mako
| פורסם 07/06/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים (1 מנות):
3 יחידות דלעת ערמונים
2 יחידות גמבה
2 יחידות פלפל חריף לפיד
5 שיני שום
צרור עלי כוסברה
2 כפיות פפריקה
2/3 כוס שמן זית
6 פרוסות לימון
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-190 מעלות
2.מניחים את הכוסברה בתחתית התבנית, מעל את הפלפלים החריפים, הגמבות, שום, מלח, פפריקה, שמן זית.
3.מאדים קלות על הכיריים עם מכסה.
4.מוסיפים מעל את הדלעות ופרוסות הלימון.
5.מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות.
6.מפזרים עלי כוסברה טריים בסוף הבישול.