לחם אירי הכי פשוט בעולם
תמיד חשבתם שאפייה זה רק למומחים? יש בידכם טעות ענקית כי הנה הדרך המושלמת להכין לחם סודה עם טוויסט של עגבניות וזיתים שילכו מושלם בכל ארוחת בוקר או ערב. צאו לדרך
mako | mako
| פורסם 07/06/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים (1 מנות):
2 כוסות קמח
1.5 כוסות מים
רבע כוס שמן זית
חצי כפית סוכר
רבע כפית מלח
רבע כפית חומץ תפוחים אורגני
רבע כפית אבקת סודה לשתיה
1 עגבניה
7 יחידות זיתי קלמטה
חופן עלי בזיל טריים
5 יחידות בצל פרוסות
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-190 מעלות.
2.מערבבים את כל היבשים יחד במיקסר, מוסיפים את כל הרטובים ומערבלים ל5 דקות על מהירות בינונית.
3.משטחים על תבנית מפזרים את העגבניות, בצל והזיתים.
4.אופים 12 דקות, מוציאים מהתנור ומפזרים את עלי הבזיליקום.