הסכם נירמול היחסים שנחתם בין ישראל למרוקו לפני כמעט שנה, גרם לטום אביב לסמן את המדינה כיעד לעסקים בחו"ל. הוא השף הישראלי הראשון שרכב על הגל ופתח מסעדה בעיר קזבלנקה. עם קריצה קטנה לארץ זבת חלב ודבש, הוא קרא למסעדה "Milk & Honey".

"אני אוכל מאכלים מרוקאיים אבל לא מכין אותם. לא הכנסתי קוסקוס לתפריט. אני לא אכין אוכל לאנשים שיגידו שסבתא שלהם מכינה יותר טוב. אבל הכנו תפריט קוקטיילים משוגע ללא אלכוהול", השף מסביר. "אבא שלי אמר לי אל תהיה מסעדן בדיוק בגלל רגעים כאלה", אביב מספר תוך כדי שהוא שוטף את הכלים מפני ששני עובדים שלו עזבו. ובאופטימיות מוסיף: "שווה להיות מסעדן".

"לפי דעת הקהל אני חי בזכות תירוצים. 'הוא זכה במאסטר שף, זה בזכות ההורים שלו, אבא שלו שם כסף, מגיעים אנשים כי הם רוצים סלפי עם טום אביב. אבא שלי לא השקיע בי שקל. זכיתי במאסטר שף כי הייתי הכי טוב. ואני פותח עוד ועוד מסעדות כי אנשים מגיעים וכנראה שאני עושה משהו בסדר. אותי לא מעניין לעשות סלפי בערב, מעניין אותי שיגידו לי שהיה טעים. זה ההבדל, אני לא סלבריטאי, אני קודם כל טבח".