צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
תבשיל עגבניות וקבנוס
תוספת חמה וטעימה שמכינים ברגע: עגבניות טריות מוקפצות בשמן זית עם פרוסות קבנוס ואורגנו
תומר בלס | לאפות, לבשל, לאהוב
| פורסם 29/12/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
2 כפות שמן זית
3 עגבניות, חתוכות גס לקוביות
2-3 שיני שום פרוסות
2 נקניקי קבנוס, חתוכים לפרוסות דקות
עלים מגבעול אורגנו טרי, קצוצים דק
אופן ההכנה:
1 מחממים את שמן הזית במחבת קטנה. מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים על להבה בינונית כדקה.
2 מוסיפים את הקבנוס והאורגנו וממשיכים לבשל על להבה בינונית, תוך כדי בחישה מדי פעם, 6-8 דקות או עד שכל הנוזלים מהעגבניות מתאדים והקבנוס מתחיל לקבל צבע.
3 מגישים מיד (אין צורך להוסיף מלח כי הקבנוס מתובלים דיים).
איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרסים