אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

תבשיל עגבניות וקבנוס

תוספת חמה וטעימה שמכינים ברגע: עגבניות טריות מוקפצות בשמן זית עם פרוסות קבנוס ואורגנו

תומר בלס | לאפות, לבשל, לאהוב | פורסם 29/12/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.6 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 כפות שמן זית

3 עגבניות, חתוכות גס לקוביות

2-3 שיני שום פרוסות

2 נקניקי קבנוס, חתוכים לפרוסות דקות

עלים מגבעול אורגנו טרי, קצוצים דק

אופן ההכנה:

1 מחממים את שמן הזית במחבת קטנה. מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים על להבה בינונית כדקה.

2 מוסיפים את הקבנוס והאורגנו וממשיכים לבשל על להבה בינונית, תוך כדי בחישה מדי פעם, 6-8 דקות או עד שכל הנוזלים מהעגבניות מתאדים והקבנוס מתחיל לקבל צבע.

3 מגישים מיד (אין צורך להוסיף מלח כי הקבנוס מתובלים דיים).

איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרסים

>> אתמול הכנו כריך סלמי וביצת עין

>> כדורי שוקולד בגביע