אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב

כריך חומוס עם סלמי, ביצה ופטרוזיליה

חצו פיתה עיראקית, מרחו מעט חומוס ותתחילו להעמיס כל טוב: נקניק, ביצה קשה, פטרוזיליה וגם פרוסות של סברס

תומר בלס | לאפות, לבשל, לאהוב | פורסם 23/11/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 פיתה עיראקית או לחם שטוח אחר (עדיף לחם קצת עבה, שניתן לפתוח באמצע)

1 פלפל ירוק חריף

2-3 כפות גדושות חומוס

1 ביצה קשה, פרוסה גס

3-4 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק

4 פרוסות סלמי איטלקי דק דק

1 סברס, קלוף וחתוך לפרוסות

מיץ מחצי עגבנייה טרייה או רבע לימון

אופן ההכנה:

1 קולים את הפיתה על להבה גלויה כמה שניות מכל צד עד שהיא מתחילה להיחרך.

2 קולים את הפלפל החריף באותו אופן, ואז חותכים אותו גס.

3 חוצים את הפיתה לרוחבה. מורחים את החומוס, מעליו מסדרים את פרוסות הביצה, מעליהן זורים את רוב הפטרוזיליה הקצוצה, ומעליה מניחים את פרוסות הנקניק.

4 מסדרים את הסברס והפלפל החריף על הנקניק, ומעליהם מזלפים את מיץ העגבניות או הלימון. מעטרים שוב בפטרוזיליה, חותכים למשולשים ומגישים.

>> והנה כריך עם חזה עוף משודרג