אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

כריך חביתת עין וסלמי מעושן

כריך מופתי, שנצלה כולו על מחבת פסים - קודם העגבניות, אחר כך הביצה ולבסוף הלחם. אנחנו רוצים כזה, ואנחנו רוצים כזה עכשיו (לא אכפת לנו באיזה לחם. תודה)

תומר בלס | לאפות, לבשל, לאהוב | פורסם 28/12/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 פרוסות לחם קסטן מרובע

כף שמן זית

עגבנייה, חתוכה לפרוסות

ביצה

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

3 פרוסות נקניק סלמי מעושן

קורט פתיתי צ'ילי יבש גרוס

קיווי, קלוף ופרוס

כמה טיפות חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית.

2 שמים בצד אחד של המחבת את פרוסות העגבנייה, מתבלים במלח ומטגנים דקה. הופכים.

3 שוברים את הביצה למרכז המחבת, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים 2 דקות, עד שהחלבון מבושל אבל החלמון עדיין נוזלי.

4 מוציאים את ביצת העין המוכנה מהמחבת ומנמיכים את הלהבה לבינונית. במקום הביצה שמים פרוסה אחת מהלחם. מסדרים על הפרוסה את פרוסות העגבנייה המטוגנות וביצת העין.

5 מניחים על הביצה את פרוסות הנקניק, זורים מעט פתיתי צ'ילי ומעל הכל מסדרים את פרוסות הקיווי.מזלפים מעט חומץ בלסמי, סוגרים את הכריך, מועכים היטב והופכים בזהירות הופכים.

6 קולים עוד דקה על הצד השני, מסירים מהמחבת, חוצים באמצע ומגישים.

איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרסים

>> בשבוע שעבר הכנו כריך פסטרמה וממרח זיתים

>> והנה לחם פרנה מרוקאי אורגינל!