אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב

מיני המבורגרים תוצרת בית

הנה מנה שכל אורח ישמח לחטוף מהמגש: מיני המבורגר ביתי מבשר איכותי שתובל ונצלה בדיוק למידה הנכונה. אל תשכחו לחמם קצת את הלחמניה

אוראל קמחי | לאפות, לבשל, לאהוב | פורסם 29/12/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מרכיבים:

1 ק"ג בשר טחון שמן יחסית (צוואר, אונטריב או אנטריקוט אם רוצים להשקיע)

3 בצלי שאלוט, קלופים וקצוצים דק מאוד

100 מ"ל שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל לבן

להגשה:

10 לחמניות המבורגר קטנות

עלי חסה

פרוסות עגבנייה

רטבים שאוהבים

אופן ההכנה:

1 בקערה שמים את המרכיבים להמבורגר, מערבבים היטב ואז לשים 2-3 דקות, עד שמרקם התערובת מרגיש חלק. יוצרים 10 כדורים קטנים ומעצבים אותם לצורת המבורגר (דיסקית עבה בעובי אחיד של 2.5 ס"מ בערך).

2 מחממים מחבת מעל להבה גבוהה (עדיף מחבת פסים). צולים את ההמבורגר כ-2 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום. חשוב לא לטגן יותר מדי המבורגרים במקביל כדי שהמחבת תישאר חמה.

3 מניחים את ההמבורגרים המוכנים בלחמניות ביחד עם הירקות והרטבים. ניתן להוסיף לכל המבורגר ביצה עלומה וקוביות חזה אווז מעושן מוקפצות במחבת, או לחלופין שמים כף גדושה של גוואקמולה.

>> כל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב"