mako
פרסומת

טיפ גאוני לחיתוך פטריות

קבלו את הזוכה הגדול בתחרות "איך לא חשבנו על זה קודם": האק לחיתוך פטריות שיחסוך לכם זמן (ובואו, בעיקר ניג'וס), ויוציא לכם פרוסות פטריות מושלמות בגודל אחיד. מרק פטריות עשיר – הנה אנחנו באים

יעל קצב
mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

יש בהחלט ירקות הרבה יותר מעיקים לחיתוך מאשר פטריות (אנחנו מסתכלים עלייך, דלורית), אבל שמכינים תבשיל שכולו מבוסס על פטריות, וצריך לחתוך לפרוסות שתי סלסילות לפחות – גובה המועקה בהחלט עולה. שלא לדבר על זה שצריך להבריש אותם קודם אחת אחת כדי שלא נאכל חול.

אז תראו איזה טיפ מצאנו לכם, ובזכותו ייתכן שלעולם לא תצטרכו לחתוך יותר פטריות – לוקחים את פורס הפלסטיק של הביצה הקשה, מניחים בתוכו פטריה, ומורידים עליה את הגיליוטינה. מתקבלות פרוסות מושלמות ואחידות בגודלן שגם ייטגנו באופן אחיד. ואת זה אף יד שאוחזת בסכין לא יכולה לעשות (טוב, יד שלנו, לא של שף).

טיפ לחיתוך פטריות
טיפ לחיתוך פטריות. הן יוצאות בול באותו העובי | צילום: יעל קצב, mako

ועכשיו נשאלת השאלה, מה תעשו עם כל הפטריות האלה שפרסתם בכמה דקות ספורות? או. יש לנו כמה רעיונות לא רעים:

סלט פטריות חם בעשר דקות שיהיה מושלם ליד מנה עיקרית (או סתם ליד חומוס).

רוטב פטריות חלבי, קרמי עשיר ומפנק שיכול להעשיר ממש כל מנה.

בורקס פטריות חתיך במיוחד: מכינים מלית פטריות וקולעים את בצק העלים לצמה מהממת.

פרסומת

קיש פטריות מושלם של חנושה, עם בצק שק"ם קליל ותועפות פטריות.

מרק פטריות צרפתי עשיר ומנחם שגורם לנו ממש לרצות שיהיה כבר חורף.

סלט פטריות חם
סלט פטריות חם. סיר לצלול לתוכו | צילום: ענת אלישע, mako אוכל

ניסיתם? הצלחתם? שתפו אותנו ואת כל מי שצריך לדעת מזה.