איך אנחנו אוהבים טיפים טובים. חולים עליהם. אנחנו אפילו יותר שמחים לגלות טיפים חדשים שלא הכרנו, שעושים את החיים שלנו הרבה יותר קלים. האתר BuzzFeed ריכז רשימה של 22 דברים שאתם עושים לא נכון - ממריחת לק ועד אכילת קאפקייקס והציע דרכים הרבה יותר יצירתיות לבצע את הפעולות הפשוטות האלו. הוצאנו עבורכם מהכתבה הזאת את חמשת הטיפים השווים ביותר, הקשורים כמובן לאוכל. הנה הם:
חיתוך עגבניות שרי
עגבניות שרי הן נהדרות: הרבה יותר טעימות (לדעתנו) מעגבניות רגילות, מגיעות בהמון סוגים וטעמים, אבל מה, באסה לחתוך אותן. רק מלהתחיל לחשוב על לחתוך אותן אחת אחת אנחנו כבר מתעייפים. מזל שהאנשים הטובים של האינטרנט הביאו לתשומת ליבנו את התמונה הבאה: פשוט מניחים חופן עגבניות בין 2 מכסים ומעבירים סכין לרוחב. כך העגבניות נחצות באופן שווה והידיים נשארות מוגנות מלהב הסכין. גאוני.
פריטת רימון
ידעתם שרימון פורטים ולא מקלפים? כך או כך, זה אחד הדברים היותר מלכלכים שאפשר לעשות - מיץ הרימון משפריץ לכל עבר (זהירות, זה עושה כתם!), הידיים משחירות ובנוסף להכל תמיד משתרבבות חתיכות לבנות אל תוך הגרגרים האדומים. הסרטון הבא מדגים איך עושים את זה בפשטות ואלגנטיות בתוך קערה של מים, בלי לכלוכים ובלי השפרצות.
ממתי זה נהיה כל כך קשה לקלף ביצה קשה? הקליפה מוכנה לרדת רק בפיסות קטנטנות שנדבקות לביצה ומורידות חתיכות ממנה, ובמקום לקבל ביצה חלקה ומקולפת אנחנו מקבלים גדם מוזר שבכלל לא עושה חשק לתת לו ביס.
השיטה הבאה תעזור לכם לקלף ביצה קשה כמו שצריך - בכמה קילופים בלבד שיותירו אחריהם ביצה חלקה ומקולפת. פשוט הוספו למי הבישול כפית אחת של סודה לשתייה וקלפו את הביצה הקשה ללא מאמץ.
סגירה חוזרת של שקית חטיפים
אכלתם רק חצי מהצ'יפס, אבל אין לכם אטב או סוגר אחר שיאטום את השקית? קיפול האוריגמי הזה ישמור עליה אטומה כמו שצריך:
ארטיק בלי טפטופים
נכון, אנחנו כבר בשעון חורף, אבל זה לא ממש מזיז לשמש שמעל להמשיך לקפוח על ראשנו, ועד שלא נראה טיפה ראשונה נמשיך לאכול קרטיבים (ואז נעבור כמובן לקרמבואים). בכל מקרה, אנחנו כבר גדולים ואוכלים יפה את הקרטיב שלנו, אבל בשביל הילדים שגומרים את הקרטיב שלהם חצי בבטן וחצי נוזל על היד, נמליץ על הטיפ הבא: חוררו בתוך מנג'ט חור בגודל המקל, ומקמו אותו מתחת לקרטיב. כל הטפטופים יתנקזו אל תוך המנג'ט וישאירו את הילדים עם ידיים נקיות.