אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

קוביות הום פרייז עם רוטב צ'ילי

מצאנו את הנשנוש הכי שווה בסביבה: קוביות תפוחי אדמה בשום וצ'ילי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. החדשות הטובות באמת הן שאמנם קוראים להן הום פרייז, אבל הן בכלל אפויות

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 01/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 203 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות

מלח גס

כפית אבקת שום

שמן קנולה

רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

1 בקערה גדולה מניחים את קוביות תפוחי האדמה, כפית מלח ומים רותחים עד לכיסוי ל-30 דקות. לאחר מכן מסננים ומייבשים היטב בעזרת מגבת.

2 מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה ומוסיפים מעט מלח גס, אבקת שום ושמן כך שיעטוף את כל הקוביות. מעבירים הכל לתבנית רחבה מרופדת בנייר אפייה ומוודאים שתפוחי האדמה נמצאים בשכבה אחידה. ולא בשכבות. אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה או עד שהן משחימות.

3 לאחר האפייה, בעודן חמות, מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערת הגשה ומערבבים עם 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק.

לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל

>> בפעם הקודמת הכנו חטיפי תירס מושלמים, פשוט ככה

>> ומיקי שמו מציע ארבעה קינוחים לראש השנה