צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
פנקייק פיצה
מדהים איך לא חשבו על זה קודם: משדרגים את בלילת הפנקייק בטעמים של פיצה ותוספות, ומקבלים פנקייקי פיצה אישיים וכיפיים לזלילה, עם או בלי ירקות ליד. ככה מוציאים את כל הצדדים מרוצים
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 16/09/19
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
כוס וחצי קמח תופח (210 גרם)
חצי כפית סודה לשתייה
ביצה
כוס חלב
חצי כפית מלח
כוס גבינה צהובה מגוררת – חצי לבלילה וחצי לציפוי
חצי כוס זיתים מגולענים, פרוסים (או תוספת אחרת שאוהבים)
2 כפות רוטב פיצה מוכן
כף שמן זית
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים למעט רוטב הפיצה עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מוסיפים מלמעלה את רוטב הפיצה ומערבבים קלות ליצירת צורת שיש.
3 מחממים מחבת נון סטיק.
4 מפזרים מעט גבינה צהובה על המחבת ועליה זיתים. יוצקים מעט מתערובת הפנקייק מלמעלה.
5 מטגנים משני הצדדים ומגישים חם (אפשר עם עוד רוטב פיצה). חוזרים על הפעולות עם כל הכמות.
רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".