אוכל
צילום׃ Joe Gough, Istock

צ'ילי קון קרנה לממהרים

חשבתם שבשביל צ'ילי קון קרנה צריך לפנות חצי יום? בדרך כלל זה נכון, אבל לא במתכון הזה: כשנעזרים בקיצורי דרך, אפשר להגיע למנה מצוינת של בשר ושעועית בפחות משלושת רבעי שעה

| קנור | פורסם 10/02/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 244 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם בשר בקר טחון

שמן לטיגון

1 בצל גדול, קצוץ

2 שיני שום, כתושות

2 כפות אבקת מרק בצל

1 קופסת עגבניות משומרות (קוביות)

1 קופסה קטנה של רסק עגבניות

רבע כפית צ'ילי גרוס

מלח

פלפל שחור גרוס

1 כפית כמון

1 קופסת שעועית אדומה מבושלת

אופן ההכנה:

1 מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2 מוסיפים את השום והבשר ומטגנים עד שהבשר מחליף את צבעו.

3 מוסיפים אבקת מרק בצל ומערבבים היטב.

4 מוסיפים את העגבניות הקצוצות, רסק העגבניות, הצ'ילי, המלח, הפלפל השחור והכמון. מערבבים ומבשלים כ-15 דקות.

5 מוסיפים את השעועית, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות.

* ניתן להוסיף 2 כפיות כוסברה קצוצה, להניח את התבשיל על טורטייה ולגלגל. אפשרות נוספת: להגיש על תפוח אדמה אפוי, כמו בתמונה.

>> הטיפים הכי מעולים למטבח