צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
עוגיות ממרח לוטוס
אם יש לכם בבית ממרח לוטוס אתם במרחק של חצי פסע מעוגיות פריכות בטעם משגע, שמכינים בדקות מ-3 מרכיבים בלבד. ואשר לשאלה הפילוסופית האם עוגיות שמכינים מממרח לוטוס הן בעצם עוגיות לוטוס, התשובה במפתיע היא לא
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 07/01/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
צנצנת ממרח עוגיות לוטוס
ביצה
60 גרם סוכר חום דמררה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל המצרכים היטב בקערה. מניחים ל-5 דקות להתייצבות.
3 מגלגלים כדורים מהתערובת ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת נייר אפייה.
4 אופים את העוגיות 10-15 דקות או עד הזהבה, מוציאים ומניחים לצינון.
* אפשר להשתמש בעוגיות כבסיס לקינוחים, להכין מהן קוקילידה או לשבור אותן מעל גלידה.
רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".