צילום׃ דנה בר-אל שוורץ, mako אוכל
שניצל עם חרדל דיז'ון ודבש (ובלי ביצה)
לפני שאתם מעקמים פרצוף, בואו תענו לנו על שאלה קטנה: האם אתם סולדים מסלמון שמזוגג בדבש וחרדל? לא סולדים? אז אין שום סיבה בעולם שלא תנסו את זה על עוף. זה חלומי, באחריות
דנה בר-אל שוורץ | mako אוכל
| פורסם 03/03/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
2 חתיכות חזה עוף מוכנות לשניצל
כוס פירורי לחם
כף+כפית חרדל דיז'ון
כף דבש
שמן, לטיגון
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן לטיגון במחבת.
2 מערבבים בקערה את פירורי הלחם וכפית חרדל (זה נראה שילוב די משונה של מרקמים בהתחלה, אבל זה מסתדר).
3 בקערה אחרת מערבבים את כף החרדל הנותרת ואת הדבש.
4 טובלים את חזה העוף בתערובת החרדל והדבש ומעבירים לתערובת פירורי הלחם. בניגוד לשניצל רגיל, כאן תצטרכו לעזור לפירורים להידבק לעוף בטפיחות קלות.
5 מטגנים את העוף בשמן החם משני הצדדים, ומגישים מיד.
* המתכון בהשארת המתכון הזה.
* אם מתעקשים לא לאכול מיד ולשמור את השניצל במקרר, אחר כך מחממים אותו 2-3 דקות במכה של חום גבוה בתנור.