אוכל
צילום׃ יעל קצב, mako אוכל

הטיפ של החיים לסלט זיתים ב-10 דקות

לפני שאתם מרימים גבה תבטיחו לנו שתיתנו הזדמנות - סלט הזיתים הפריכים הזה הוא שדרוג נפלא לכריכים, סלטים, פסטות וגם סתם צנימים עם קוטג' או חמאה. וכן, מכינים אותו בטוסטר

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 13/02/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

פחית שימורים של זיתים מגולענים

2 כפות שמן זית +4-5 כפות לצנצנת

חצי כוס חומץ בן יין לבן

מלח

פלפל שחור

צ'ילי יבש

אבקת שום 

מעט כמון

אופן ההכנה:

1 מסננים את הזיתים.

2 מערבבים את הזיתים עם 2 כפות שמן זית ומסדרים על נייר אפייה בטוסטר לחיץ.

3 סוגרים את המכסה וצורבים את הזיתים 3-4 דקות, עד שהם זהובים ופריכים.

4 מעבירים את הזיתים לקערה ומוסיפים חומץ לבן, 4-5 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש, שום ומעט כמון. מערבבים לאיחוד.

5.  מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. אם הנוזלים ששמתם לא מכסים את הזיתים - מוסיפים מעט שמן זית וחומץ עד לכיסוי מלא.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה 

סלט זיתים של יעל קצב (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סלט זיתים של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכל
סלט זיתים (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
סלט זיתים|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!