צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
ירקות צלויים בתנור
זאת אולי המנה הכי פשוטה בתפריט, אבל גם אותה צריך לדעת איך לעשות טעים - כאן עם רוטב צ'ילי ואבקת מרק בצל, שהופכים את הירקות האלה סופית לממכרים. כולה רבע שעה עבודה, לא תנסו?
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 21/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חציל בינוני
בטטה גדולה
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 סלק טרי
2 פלפלים מתוקים, אפשר בצבעים שונים
לרוטב:
כף אבקת מרק בצל
3 כפות שמן זית
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
מלח גס
פלפל שחור גרוס
רבע כוס יין לבן (אפשר להמיר במים - אבל עדיף לא)
אופן ההכנה:
1 פורסים את כל הירקות לאורכם.
2 מערבבים את כל מצרכי הרוטב בקערה.
3 טובלים את כל הירקות ברוטב ומסדרים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות.
לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל